HTML

Imagetwist - pénzkeresés képfeltöltéssel

2012.05.15. 15:02 Nicholas Brix

A képfeltöltés volt az első módszer, amivel megpróbálkoztam. Több oldal is van, az egyik ilyen az Imagetwist.

Eddig 1 dollárt kerestem vele, de vannak benne lehetőségek, csak oda kell figyelni, hogy ne pazaroljuk az időnket felesleges dolgokra.

Az oldal lényege, hogy képeket töltünk fel rá, a képek úgynevezett bélyegképeit (vagy egyéb, oda mutató linket) kirakunk a neten bárhol, amire aztán rákattintanak az emberek. A szolgáltató az ott elhelyezett hirdetések után kapja a pénzt, mi pedig ebből valamennyit a szolgáltatótól. Az imagetwisten ez jelenleg 1000 látogatónkénti 10 cent és 3 dollár között mozog. Nagy a szórás, a legtöbbet a 4 nagy angolszász országból érkező látogatók után fizet, magyarországiak után 20 centet. Ki-ki eldöntheti melyik éri meg jobban, szerintem a hazai elhelyezéseknek is megvan az előnye, 10 centet kerestem egyetlen képpel 5 perc alatt a múltkor.

Az oldal nagy előnye, hogy már 1 dollár megkeresése után utalja a pénzt, ez a másutt megszokott 10-20-30-hoz képest igen jó.

A legelőnyösebb tehát felnőtt képeket feltölteni.

 










Természetesen közben be kell, hogy legyünk jelentkezve az Imagetwistre. Fent választhatunk 3 feltöltési lehetőség közül, a Flash uploadot válasszuk, ha egyszerre többet is fel akarunk. Válasszuk ki azt is, hogy mekkora legyen a bélyegkép mérete, a 170x170-es is jó, a különböző fórumokon ennél általában eggyel nagyobbat még elfogadnak. Ezután nincs más hátra mint az Upload gomb, a kapott kódok közül pedig a "forum code" kiválasztása, ha fórumba tesszük, "html code", ha saját honlapunkra, és "view code", ha csak úgy belinkeljük kommentbe, fészbukra, ide-oda.

A legtöbb pénzt szerintem ezzel úgy lehet keresni, ha az ember "modelleket" keres, fizet nekik a képekért, és azok képeit tölti saját oldalára. Ehhez tőke kell de szerintem nagy haszonnal is jár.

A fórumokra való linkelés is hozhat a konyhára viszont, bármit feltehetünk nagy külföldi fórum oldalak felnőtt szekcióiba. Ezeket a google-on keresztül könnyű megtalálni, és tényleg az egyik legjobb módszer, fórumokat azért nem linkelek mert nem akarom, hogy rontsuk egymás esélyeit. Vannak azóta olyan "képeim" is, amik azt hiszem önálló életet élnek, valakik linkelgetik őket és folyamatosan termelik a centeket.

Másik módszer lehet még a Facebook oldal létrehozása, olyanom is van, illetve egy kamuprofilom is, ami folyamatosan linkeli a csajos képeket.
Ezen kívül módszer lehet még kommentekben, nagyobb látogatottságú oldalakon linkelgetni, akár href, vagy adfly (utóbbiról később bővebben) segítségével. Eddig, bevallom, ez hozta a legszebb összeget, de ezt elég óvatosan kell művelni, ne tegyünk be szabályszegő dolgokat.
A legjobb talán az, ha az ember saját blogot indít és felteszi rá a képeit.
Tényleg szinte minden képet lehet ide is felrakni, ismerősöknek küldeni, akinek nem tetszik, ne kattintson rá. Jó öltetek vannak sokszor az Imagetwist fórumán is.

Tehát az oldal, ahol regisztrálni lehet: Imagetwist.com.
 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://penztmost.blog.hu/api/trackback/id/tr24514356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robert1010 2013.09.28. 20:59:28

Egy oldalt ajánlok, ahol sokfajta munka között tudsz válogatni
Reális Otthonmunka - Korlátlan jövedelem - Online Munka Otthon
Döbbenet! Annyira jó ajánlat, hogy nem találok rá szavakat.
Nézd meg és tudni fogod mit kell tenned.
Mit gondolsz, a Te zsebedben is elférne egy kis plusz jövedelem?
Otthonról pénzt keresni, könnyedén :) - otthoni munkák
Minden munkának, így a különböző otthoni munkáknak is megvannak a maga előnyei, hátrányai, illetve buktatói is.
Az interneten szeretnének dolgozni, de még nem tudják, pontosan milyen otthoni munkák is vannak, illetve mit is szeretnének, vagy tudnak csinálni. Mindannyian pénzből élünk. Mindannyiunknak más-más az az anyagi keret amivel már megelégednénk. Azok akik arra kényszerülnek, hogy akár GYES mellett otthoni munkákat keressenek, vagy akik MUNKANÉLKÜLIként az internetet böngészik némi kiegészítő jövedelem után kutatva, szembesülhettek vele, egyáltalán nem könnyű, s néha reménytelennek tűnő feladat. De nem az! Az oldalam ebben segít néhány tippel
Nézd meg!
realisztikusmunka1.blogspot.ro/p/penzkereses-partnerprogramokkal-az.html
süti beállítások módosítása