HTML

Nulladik lépés: PayPal account nyitása

2012.05.15. 14:23 Nicholas Brix

A netes pénzkereséshez szükséges egy számla, ahová a megkeresett összegek megérkeznek. Természetesen csekkes fizetésre is vannak példák, főleg az USA-ban de nem hiszem hogy ez Magyarország felé rugalmasan működne. A sok módszer közül csak a PayPal-t tudom ajánlani, egyéb esetekben is mindig bejött, a fizetéssel kapcsolatos infók között pedig ugyan minden oldalon más és más, hasonló szolgáltatók számláit is elfogadják, de a PayPal az, amit mindenhol.

Először is egy saját nevünkön lévő bankszámlára van szükség, de legjobb ha bankkártya is van. Aztán menjünk fel a paypal.com oldalra, és keressük meg a "Sign Up" opciót. Ez a következő oldalra visz minket:

 






















Válasszuk a PayPal for you-t. Innen már egyszerű a dolog, email-címre, valódi névre van szükség. Fontos az adatok koherenciája, vagyis hogy mindig ezeket a neveket, emailcímeket használjuk. Nem keverednek össze, és a PayPal sem szereti a nagy eltéréseket.

Persze később, a konkrét pénzkeresés során van mód nagyobb anonimitásra. Én a híve vagyok, sehová sem reggelnék be saját néven a PayPal-on kívül (és természetesen a PayPal-hoz tartozó emailcímen kívül).

Ahhoz, hogy valóban fogadhassunk és küldhessünk (akárhová, de elsősorban magunknak) pénzt, valamivel igazolni kell magunkat. Ez mehet átutalással is, saját nevünkhöz tartozó bankszámláról, a PayPal-tól kapott számlaszámra. Legegyszerűbb, ha a bankkártyánkat is hozzácsatoljuk, így automatikusan levesz 400 forintot, amit azonnal vissza is küldhetünk magunknak.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://penztmost.blog.hu/api/trackback/id/tr34514393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orsih 2012.07.19. 21:52:23

hogyan kell összecsatolni a paypalt a bankkártyámmal? a számlámon 0ft van, így nem fog menni? és mindenképpen szükséges összekapcsolni?
süti beállítások módosítása