HTML

MegaTypers - pénzkeresés gépeléssel

2012.05.15. 15:49 Nicholas Brix

A MegaTypers oldal lényege a gépelés. Ún. Captcha-kódokat kell begépelni, amiért 1000 begépelt kód után kapunk 0,85 és 1,35 dollár közötti összeget, időszaktól függően.

De kezdjük az elején. Először is regisztrálni kell, a MegaTypers kezdőlapján található "Free Signup!" gombra klikkelve. Ezt követően a következő oldalra jutunk:













A képen láthatóakból kiderül, hogy meghívásos oldalról van szó. Ehhez adom a következő kódot, mellyel regisztrálni lehet: 23NB. Ezt kell az Invitation code mezőbe írni, természetesen a többit is ki kell tölteni.

A működési elv, mint már írtam, a kódok begépelése.










Figyeljünk 3 dologra:

- begépelés után mindig entert nyomjunk, úgy gyorsabb

- ha abba akarjuk hagyni, mindig "Submit and pause", ne hagyjuk csak úgy ott

- ékezetes, különleges, görög betűs stb. karaktereket ne gépeljünk be. majd kialakul hogy mit és hogyan írunk, hülyeségeket ne, mert kirúgnak, és a pénzünk is veszélybe kerül.

Hogy igazából milyen célokat szolgál ez a projekt, azon jókat lehet filózni, mindenesetre én és a haverjaim még nem fejtettük meg. De nem is ez a lényeg, hanem hogy fizet.A következő ábrán látható, hogy legtöbbet, 1000 kód után 1 dollárt és 35 centet az itthoni idő szerinti 23 óra utáni időszakban.










Fizetni hétfőnként, 3 dollár elérése után fizet, méghozzá centre pontosan az egész addig elért összeget.

Az elején, főleg ha a 0,85-ös időszakban kezdjük, lehetetlennek tűnik értelmes összegeket elérni, a kódok lassan töltődnek be újra stb.
Ezért mindenképpen az éjszakát ajánlom, 1 dollár feletti pénz összejön egy óra alatt, ami azért nem rossz dolog otthon ülve, zenét hallgatva, kényelmesen, úgy hogy bármikor abbahagyhatod.

Ráadásul erre az éjszakai időszakra az is jellemző, hogy ugyanazt a 3-4 a kódot adja be váltogatva, fél órán keresztül akár, így aztán fejből, azonnal be lehet őket gépelni, akáér még nagyobb összegeket keresve.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://penztmost.blog.hu/api/trackback/id/tr814514608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orsih 2012.07.19. 21:41:59

szia!
segítenél? az első oldalon elakadtam a kifizetés módjánál. hogyan kerül majd a fizetés hozzám?
süti beállítások módosítása