HTML

A kezdetek

2012.05.15. 14:01 Nicholas Brix

Ezt a blogot azért indítom, hogy megosszam veletek tapasztalataimat az internetes pénzkeresés világából. Eddig is próbálkoztam pár módszerrel, nem igazán jöttek be (eddig 4 dollár), ennek oka egyrészt az, hogy nem szántam rá túl sok időt, a másik hogy nem biztos hogy a legjobb módszereket alkalmaztam.

A jelszó tehát a jó módszerek jó kihasználása és a kemény munka. Szükségem van pár tízezer forintra pár hét alatt, amit így, suli mellett is össze tudok szedni. Ha minden kötél szakad, elmegyek diákmunkára, de igazából már elegem van belőlük. Utazást, készülődést, és az utána szükséges alapos mosdást beleszámítva közvetlenül napi 10-12 órát elvesznek ezek a dolgok az életemből, és ha 4000 forintot keresek, már nagy szó. Plusz a közvetett hatások: bunkó emberek, korai kelés, és semmi másra nincs idő és energia aznap.

Mint már említettem, több dolgot is kipróbáltam, alapszabály hogy átverésre épülő (jellemzően a magyar oldalak 95%-án ilyesmit kínálnak, tehát könnyű kiszűrni) dolgok nem jöhetnek szóba, és olyan se, amihez befektetés kell, a gépen és a net-előfizetésen túl. Az eddigi módszereim jobb kihasználására, és azokra az új módszerekre fogok építeni, amiket közben találok. Fontos az is, hogy a neten töltött napi pár órát ezzel töltsem, és semmi mással. Az emaileket el lehet 3 perc alatt olvasni, a Facebookon pedig megtalál aki akar, aktív vagyok általában.

Nem titkolt cél, hogy a bloggal is keressek egy kis pénzmagot, hirdetéseken keresztül. Tervezek egy komolyabb oldalt, de ez a jövő zenéje, és annak a függvénye, hogy össze tudok-e szedni a következő pár hétben akkora tőkét, amiből arra is telik a napi költségeken, szórakozáson túl.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://penztmost.blog.hu/api/trackback/id/tr744514352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robert1010 2013.09.28. 20:56:26

Egy oldalt ajánlok, ahol sokfajta munka között tudsz válogatni
Reális Otthonmunka - Korlátlan jövedelem - Online Munka Otthon
Döbbenet! Annyira jó ajánlat, hogy nem találok rá szavakat.
Nézd meg és tudni fogod mit kell tenned.
Mit gondolsz, a Te zsebedben is elférne egy kis plusz jövedelem?
Otthonról pénzt keresni, könnyedén :) - otthoni munkák
Minden munkának, így a különböző otthoni munkáknak is megvannak a maga előnyei, hátrányai, illetve buktatói is.
Az interneten szeretnének dolgozni, de még nem tudják, pontosan milyen otthoni munkák is vannak, illetve mit is szeretnének, vagy tudnak csinálni. Mindannyian pénzből élünk. Mindannyiunknak más-más az az anyagi keret amivel már megelégednénk. Azok akik arra kényszerülnek, hogy akár GYES mellett otthoni munkákat keressenek, vagy akik MUNKANÉLKÜLIként az internetet böngészik némi kiegészítő jövedelem után kutatva, szembesülhettek vele, egyáltalán nem könnyű, s néha reménytelennek tűnő feladat. De nem az! Az oldalam ebben segít néhány tippel
Nézd meg!
realisztikusmunka1.blogspot.ro/p/penzkereses-partnerprogramokkal-az.html
süti beállítások módosítása