HTML

Gyanús dolgok

2012.05.21. 14:48 Nicholas Brix

Mint már említettem, az Empireviews-szal próbálom felpörgetni az adf.ly-os forgalmamat, és így a pénzkereset egyik módját. Úgy tűnik átverés, hiába adom meg neki hogy hány megtekintést szeretnék, annak általában a töredékét látom az adf.ly-os kezelőfelületen mint forgalom. Persze annak is van esélye, hogy az adf.ly ver át, de nem hiszem, hiszen a blog.hu-s adminfelületen is látszani kéne az empireviews-os forgalomnak, ha lenne. De nincs, a blog forgalma nem nőtt semmivel. Azt hiszem ezt a módszert is kihúzhatjuk, többet a plusz a villanyszámlámon az empire pörgetése miatt mint az a pár cent amit esetleg ki lehetne nyerni vele.

Egy másik gyanús dolog, hogy a MegaTypers fizet ugyan, de egy bizonyos Zombie Software Development nevében jönnek a számlák. Hogy ez alatt mit kell érteni azt még nem sikerült kinyomoznom, mindenesetre nagyon szarul hangzik. Viagrás komment-spamhoz, kamu gyógyszerek és illegális szex hirdetéséhez kellenének a captcha kódok? Ki tudja. Remélem a 3,72 dollár miatt még nem vesznek elő, de nem akarok ebben a zűrös ügyletben részt venni.

Harmadik ötletem most nincs, azon kívül hogy felraktam a vaterára pár kacatot 4500 forint értékben. Remélem mindet megveszik.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://penztmost.blog.hu/api/trackback/id/tr324529690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olcsó kütyük · http://bit.ly/olcsokutyuk 2013.03.31. 20:38:19

Érdekes látni, hogy valaki ugyanazokat a dolgokat próbálja, mint én. A "legsikeresebb" adf.ly próbálkozásom a fenti blogspot oldal. De erre senki nem kattint... :)

Empireviews működik, de adf.ly-jal nem. Próbáld adfoc.us-sal, de azzal is csak keveset fogsz keresni.

Vatera a legjobb...
süti beállítások módosítása